Uslovi korištenja

Registracija korisnika

Ako registrujete vaš nalog na kapetan.ba, moći ćete da pristupite svojoj istoriji kupovine i vidite broj za praćenje isporuke. Imajte na umu da ne čuvamo podatke o vašoj kartici. Sigurnost vaše lozinke za pristup vašem nalogu na kapetan.ba je vaša odgovornost i Lokalna Fondacija Kapetan se ne može smatrati odgovornim ako je vaš račun hakiran. Pogledajte kako postupamo s vašim ličnim podacima u našoj politici privatnosti.

Iako posjedovanje računa ubrzava iskustvo naplate, nije neophodno za kupovinu niti donaciju na web stranici kapetan.ba.

Proizvodi

Svi naši proizvodi su proizvedeni u BiH, od 100% prirodnog materijala i bez otpada u proizvodnji! Svi naši proizvodi ovise o dostupnosti i ne možemo garantirati da će artikli biti na zalihama. Svojim nivoima zaliha upravljamo putem interneta, međutim, u malo vjerovatnom slučaju da vaša narudžba ne bude na zalihama, kontaktirat ćemo vas kako bismo vas obavijestili, imat ćete izbor da sačekate novu seriju, napravite drugi izbor ili prihvatite povrat novca.

Zadržavamo pravo obustavljanja bilo kojeg proizvoda u bilo koje vrijeme iz bilo kojeg razloga. Cijene za sve proizvode podložne su promjenama.

Kupovina / Donacija i načini plaćanja

Prihvatamo sljedeće oblike plaćanja:

  • Plaćanje pouzećem – za kupovinu
  • Plaćanje uplatnicom na bankovni račun – za kupovinu i donacije

Plaćanje se vrši u Konvertibilnim Markama (BAM).

Zadržavamo pravo da odbijemo bilo koju narudžbu napravljenu putem stranice kapetan.ba. Možemo, prema vlastitom nahođenju, ograničiti ili otkazati količine kupljene po osobi, po domaćinstvu ili po narudžbi. Ova ograničenja mogu uključivati ​​narudžbe koje se šalju putem ili pod istim korisničkim računom, isti način plaćanja i/ili narudžbe koje koriste istu adresu za naplatu ili dostavu. Zadržavamo pravo da ograničimo ili zabranimo narudžbe za koje se, prema našoj vlastitoj procjeni, čini da ih izdaju dileri, preprodavci ili distributeri.

Dostava

Pogledajte našu politiku dostave ovdje.

Povrat naručenih proizvooda

Mi volimo naše majice i proizvode i nadamo se da ćete i vi. Sve artikle sami provjeravamo, pregledavamo i ručno pakujemo prije slanja kako bismo bili sigurni da su savršeni. Ako ste iz bilo kojeg razloga nezadovoljni, molimo vas da nas obavijestite slanjem e-pošte na info@kapetan.ba i rado ćem vam pomoći.
Izgubljeni ili ukradeni paketi

Koristimo dostavne službe u BiH za isporuku naših paketa, sačekajte 14 dana od datuma vaše potvrde isporuke da vaš paket stigne. Ako smatrate da je vaša narudžba izgubljena, pošaljite email na info@kapetan.ba i mi ćemo istražiti šta je pošlo po zlu.

Ne snosimo odgovornost za pakete koji su dostavljeni na pogrešnu adresu zbog netačne ili nepotpune adrese za dostavu koju je dao kupac.
Oštećeni paketi

Ako ste svoju pošiljku primili oštećenu, morat ćete nas kontaktirati u roku od 48 sati od isporuke. Mi rješavamo zahtjeve za štetu od slučaja do slučaja, kontaktirajte nas ako imate bilo kakvih problema!
Promotivna politika

Povremeno ćemo kupcima ponuditi promocije, koje će uključivati ​​popuste, kupone, poklon pakete za donatore i sl. Sve promocije su ograničene na jednu upotrebu po korpi.

Pregled i komentari

Naši kupci mogu ostaviti recenzije o našim proizvodima, ali vas srdačno molimo da ako imate problem, javite nam se prije nego što ostavite lošu recenziju, dajte nam priliku da vas usrećimo. Ako smatramo da je negativna recenzija neosnovana, neistinita ili samo zlonamjerna, zadržavamo pravo da je uklonimo.

Važna napomena

Artikli kupljeni putem kapetan.ba stranice su isključivo za ličnu upotrebu , zabranjena je preprodaja naših proizvoda.

Slobodno nas kontaktirajte ako imate pitanja ili sugestija, tu smo za vas!